dinsdag 22 september 2015

Osb tegels

Het is een oude woning dus met houten balken. Binnenkort ga ik laminaat leggen in onze slaapkamer. Op dit moment ligt er een vloer in van 45cmx45cm OSB tegels.


Die zijn op de betonnen ondervloer gelijmd. Het gebruik van OSB plaat zou ik niet doen, dit is zeer gevoelig voor vocht en trekt zomaar krom, wanneer u het wilt betegelen dan kunt u dit het beste op groen gips. Is het mogelijk om keramische tegels te verlijmen op OSB -platen?

Kan ik in een badkamer op de bovenverdieping een tegelvloer leggen op OSB -platen. Zo ja, hoe dient dan de opbouw te gebeuren? Bekijk, vergelijk en reserveer OSB voor jouw klus en kies direct online uit het assortiment van Praxis. OSB platen schenken een industriële look aan je woning en zijn bovendien goedkoop. Kan je OSB gebruiken als vloer?


Inspiratie en tips vind je hier. Heeft iemand nog tips om te tegelen over een twee-laags op dikke balken liggende badkamervloer. De bovenste laag is OSB van 18mm.

Voorstrijken met iets, plastic. U heeft een houten vloer en wenst deze te bekleden met tegels ? Ontdek hier stap-voor-stap hoe u best te werk gaat! We zouden graag onze badkamer volledig willen betegelen (muren). Maar mogen tegels rechtstreeks gelijmd worden op OSB.


Osb - tegel van het merk Huismerk - Brico is beschikbaar bij Brico voor de prijs van €8. Ik wil de islolatiewand tegen een koude buitenmuur in mijn badkamer afdichten met twee grote platen OSB. En kan ik daar direct tegels op plakken of moet er weer.


OSB is opgebouwd uit snippers hout samengeperst met lijm. De plaat is gemakkelijk te zagen. Deze plaat is voorzien van tong en groef en daarmee handig tot aan. Deze heb ik zelf ook gebruikt als dunne tussenwand in een badkamer en de tegels hangen er al jaren aan zonder scheuren. Wilt u tegels verlijmen op hout?


Lees dan het deskundige advies van Kiwitz. In onze keuken liggen tgeles geplakt op 10mm fermacel. Die tegels gaan er uit, de fermacellplaten ook.


Dan ligt het niveau van de keuken gelijk met die van.

OSB als vloer gebruiken in de badkamer? Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Hier leest u alles over de underlayment vloerplaten. Underlayment vloerplaten nodig? Heeft u vragen over de vloerplaat van underlayment, neem gerust even contact.


Bij PontMeyer zijn OSB platen verkrijgbaar in diverse afmetingen en diktes. Ideaal geschikt voor wandbekleding, verpakkingen, vloeren en. Zelf hadden we nooit aan de combinatie van verschillende kleuren gedacht, maar dat kan met deze tegels heel goed.


De vloer is het fundament van iedere ruimte en moet aan al je eisen voldoen. In onze Onlineshop vind je een ruim assortiment aan vloerbekledingen en tegels in diverse.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts