woensdag 16 september 2015

Gebruikte oude metselstenen

Maak kennis met het nieuwe Vandersanden en laat je inspireren op onze website. Koop of Verkoop oude metselstenen op Marktplaats. Partij gebruikte rode metselstenen. Heeft u een restpartij stenen, of een oude muur of schuur die weg mag,.


Kersbergen koopt deze oude metselstenen in en maakt deze allemaal met de hand schoon waarna ze worden geselecteerd op kwaliteit en op pallets worden gezet om weer.

Metselstenen Producten Plaatmateriaal Producten Ramen Producten. Kersbergen is een bedrijf dat is gespecialiseerd in zowel inkoop als verkoop van oude antieke bouwmaterialen zoals oude antieke metselstenen. Wilt u besparen op de aanschaf van bouwmaterialen. Gebruikte metselstenen uit een oude boerderij, ontdaan van cement, Te koop originele handgebakken bakstenen totaal mprijs : €4per m2. Bekijk Details `t Achterhuis heeft een groot assortiment aan oude metselgevelstenen voor restauratie en nieuwbouw van uw boerderij,.


Walstra heeft antieke stenen voor bouw, bestrating en renovatie van bijvoorbeeld een oude boerderij of monumentaal pand. Info over gebruikte metselstenen.

Resultaten van zoekmachines! Restpartij metselstenen HF oud. Kersbergen is sinds jaar en dag het adres voor de oude en historische bouwmaterialen zoals gebruikte en gerecupereerde metselstenen. Assortiment de stenen van weleer. Naast oude straatstenen hebben wij ook gebruikte tegels en stoepbanden op voorraad.


Wij adviseren u graag bij de keuze van de stenen. Bij het slopen van oude panden zoals: herenhuizen, grachtenpanden en boerderijen komen vaak antieke stenen vrij. A-kwaliteit metselstenen in diverse kleuren en formaten. Poelman koopt deze stenen op, maakt.


Onze prijs is laag omdat wij restpartijen metselstenen aanbieden. Antieke waalstenen handgevormd. De handgevormde oude waalstenen zijn een van de oudste metselstenen die in Nederland voorkomen. De ijsselstenen werden vaak gebakken. De Opkamer heeft altijd een grote voorraad oude metselstenen zoals oude ijsselstenen, klampstenen en oude paepestenen.


Wij slopen oude boerderijen en bikken de oude.

Bent u op zoek naar gebruikte stenen of dakpannen ? Regelmatig hebben wij gebruikte stenen en pannen voor handen. Geef uw woning karakter en charme met oude gevelstenen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts