vrijdag 11 september 2015

Hekwerk panelen

Breed aanbod hekwerken met advies van onze professionals en jaar garantie! Uitgebreid assortiment hekwerk , poorten en omheiningen. De roestwerende zinklaag zorgt voor een onderhoudsarm en duurzaam hekwerk. De poedercoatinglaag in zwart of groen geven de paneelhekken een luxe uitstraling.


Panelen met horizontale versterkingen.

De panelen hebben aan zijde prikkels van mm, naar boven of naar onder te plaatsen. Verzinkt, gepuntlast en geplastificeerd. Hekwerk panelen vormen de basis voor een solide afrastering. Eenvoudig te plaatsen en van onverwoestbare kwaliteit!


Kies eerst de hoogte van het hekwerk. Vul hier in hoe u de palen wilt bevestigen. Dubbelstaafmatten kunnen geplaatst worden met ronde of rechthoekige palen.


De dubbelstaafmatten kunnen perfect gecombineerd worden met onze DSM poorten.

Betafence Bekafor Classic online bestellen? Het kan in onze Hekwerk Webshop! Als leverancier van draadpanelen, bieden wij hekwerken gemaakt van hoogwaardig staal, bekleed met een uitstekende high-tech anti-corrosie coating. Van Merksteijn Fences is marktleider in het produceren van duurzame hekwerk panelen. Alle productieprocessen vinden plaats in eigen beheer, waardoor een constante.


Bent u op zoek naar dubbelstaafmat hekwerk ? PVC Wanden met stalen kader op maat voor de proffesionele kennel verzinkt. Prijzen geldig bij minimale afname van 20m¹ panelen. Gaaspanelen zijn hekwerken gemaakt van gelaste metaaldraad en stevige panelen die garant staan voor een veilige en betrouwbare tuinafsluiting die. Wij leveren duurzame draadpanelen ook wel enkelstaaf matten genoemd en nog veel meer voor de nieuwbouw-, onderhouds-, renovatie-,. GAMMA heeft schuttingen en hekwerk in uiteenlopende stijlen en materialen.


Wilt u een sierhek of een houten schutting? Of gaat u voor een tuinscherm van. Heras hekwerk is een begrip. De beste manier om uw terrein af te zetten en dé basis voor uw buitenbeveiliging. Klik en bekijk het complete assortiment.


Wil je graag zelf je hekwerk plaatsen?

Via onze berekeningstool weet elke doe-het-zelver snel welke materialen hij nodig heeft. Gebruik deze tool om alle onderdelen. Holland Hekwerk , de juiste partner voor al uw hekwerken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts