vrijdag 18 september 2015

Signaalbord aluminium

Het reflecterende waarschuwingsbord Spanje is gemaakt van lichtgewicht aluminium ,. Signaalbord zonder reflectoren (verplicht in Italië). Verplicht bij uitstekende ladingen. Geschikt voor Italië en de rest van Europa.


Het Aluminium gevarenbord van Fiamma is verplicht in Italië bij een uitstekende lading zoals een fietsendrager.

Bij De Wit Schijndel verkrijgbaar! Lichtgewicht aluminium , reflecterend. Opmerkingen: Goedgekeurd voor gebruik in Italië. Productreviews Gemiddelde. Sterk maar toch lichtgewicht panelen?


Dan is Aluminium bord het product waar je naar zoekt. Bij Drukzo bieden we twee soorten bewerkingen: gelakt of geborsteld. In Italië is een aluminium bord met vijf strepen en in Spanje een aluminium bord met drie strepen verplicht.

Zie de voorbeelden in onderstaand tabel. Thule signaalbord gevarenplaat Aluminium plaat met reflecterende strepen. Waarschuwingsbord aluminium. Kampeer artikelen en benodigdheden webshop.


Voor het attenderen van uitstekende ladingen. Om te gebruiken wanneer u met een fietsendrager. FIAMMA SIGNAALBORD 50XALUMINIUM Zonder reflectoren (verplicht in Italië). Afmetingen: hxb: 50×cm.


Adviesverkoopprijs in BTW: € 400. Bord wegsleepregeling van mm vlak aluminium , voorzien van zwart pictogram en tekst wegsleepregeling. Dit aluminium signaalbord is in veel landen verplicht wanneer u een lading vervoert die uitsteekt. Het bord is vierkant (50x50cm) met diagonale rood-witte strepen.


Niet voor Spanje Merk:OMNISTOR. THULE SIGNAALBORD ALUMINIUM Refelcterende strepen. Een reflecterend gevaren bord moet diagonale reflecterende rode strepen hebben. In Spanje en Italië is een aluminium bord dat geheel reflecterend is verplicht.


Steunenset van aluminium.

Alleen te gebruiken in italië. Markeringsbord Aluminium 50x50cm Voor Spanje. In verschillende Europese landen is het verplicht om een waarschuwingschild te monteren indien een fietsenrek of bagagerek achterop de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts