donderdag 24 september 2015

Spot beton

Bestel online voor de beste prijs! Goedkope Spotjes Spotjes op beslist. Binnenverlichting tegen laagste prijs. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Deze dubbele spot is uit deze serie van verschillende betonlook lampen. GUfitting, ook geschikt voor LED.

Vanaf €3gratis geleverd! Complete trimless beton inbouwspots voor het plaatsen in het beton. Stoer en industrieel met een knipoog naar vervlogen tijden! Deze led spot is gemaakt van metaal maar wekt de indruk te zijn gemaakt van beton. Hier vind je alle prijzen van Nederland die we voor u online gevonden hebben.


Voor de installatie van spots in een vol plafond (bv. welfsels, predallen,…) raden wij ronde gaten aan. Deze zijn makkelijk te boren met behulp van een klokboor. Driepoot die telkens verankerd werd in de beton , met waterkoeling voor de boor.


Spot bestel je in onze webshop.

Bekijk nu ons uitgebreide assortiment spotjes. In diverse merken verkrijgbaar! De Carmen is een beton grijze spot van metaal en glas. Eerst in huis, dan pas betalen!


De lamp heeft een lengte van 17cm en is voorzien van een 4W GULED lamp. Al heel vaak inbouwspots gemaakt bij betonvloeren. Vaak laat ik ze achteraf inzagen vlak voor dat de beton laag gestort word.


Zo heb je ze exact waar ze moeten want. Nu lees ik op het forum dat het wellicht ook mogelijk is spots in te bouwen? Zo ja, hoe werkt dat dan precies?


LE whatever) toe te passen in beton ,. De grootste vacaturesite voor de bouw. De Cammy is een beton grijze spot van metaal. Basiclamp spot Industria - spots - beton. Deze industriële plafondlamp met spots is uitgevoerd in betonlook.


Bovendien geeft het zwarte rooster deze spot een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts