maandag 7 september 2015

Snijfruit hout

Hout : tijdelijk Korting. Scherpe Acties op Veel Producten. Profiteer van Super Aanbiedingen! Laagste Prijs van Nederland! Houten Kistje met Snijfruit ?

Voor 21:besteld is de volgende werkdag al in huis! Maak de lekkerste fruitsalades met dit houten kistje snijfruit van BigJigs. Tidlo snijfruit met een dienblad en houten mes.


De set wordt geleverd op een houten snijplank. Mooi houten snijfruit dat kan worden. Deze houten speelset met snijfruit bevat een houten mes en zeven stukken snijdbaar fruit die in totaal zeventien stukjes gesneden kunnen worden! Leuke set met houten fruit en groente.


Het fruit is makkelijk in stukjes te snijden door het klittenband.

Kruidvat, steeds verrassend altijd voordelig! Te koop bij SpeelgoedFamilie. Deze 18-delige houten fruitset is erg leuk om bij een keukentje of winkeltje te bestellen. Leuk houten kistje met snijfruit en houten mesje. Snij het fruit eenvoudig in stukken op de.


Het houten fruit maakt echte snij geluiden bij het snijden door het klittenband dat tussen elk stukje zit! Bekijk nu de laatste GAMMA Folder. Het hout is mooi afgelakt in diverse kleuren en de set heeft een afmeting van bx d18. Een mooie houten puzzel met snijfruit als puzzelstukken die ook nog doorgesneden kunnen worden.


Het puzzelbord is tevens dienblad en alle fruitdelen zijn voorzien van. Gemaakt van duurzaam geproduceerd hout en PlanWood. Ontdek onze Nieuwste Aanbiedingen!


Bigjigs Toys houten kistje met snijfruit. Als je het fruit snijdt maakt het echte snijgeluiden. Zit nr klittenband aan elkaar vasten kan du van elkaar af gesneden worden.


Set houten snij-fruit bestaande uit stuks gekleurd houten fruit en een houten mes.

Kinderen kunnen het fruit (een appel, een peer en een citroen) snijden en. Snijfruit hout assortiment Snijgroente hout Fruit en groente speelset IJsjesset Koek- en snoepset Kaptafel Flowerful life. Het leukste en mooiste kwaliteits houten speelgoed.


Bij bestellingen vanaf euro (binnen Nederland en België) brengen wij GÉÉN verzendkosten in rekening!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts