dinsdag 8 september 2015

Verlijmde eiken panelen

De mogelijkheden in verlijmde panelen zijn legio. WoodStock levert eiken en noten panelen op maat. Ook speciale varianten: vingerlas en gestoomd eiken. Massief eiken verlijmde panelen zijn uitermate geschikt voor vele toepassingen. In ons magazijn liggen ongeveer 40.


Naast eiken , ook diverse andere houtsoorten.

Bestel gemakkelijk online! Na het verlijmen van de eiken planken ontstaat een evenwichtig paneel ,. Bewerkingen aan massief eiken panelen op maat. Eiken panelen mm Eiken panelen mm Eiken panelen mm.


Je kiest een product uit gezonde bossen. Eiken verlijmde meubelpanelen. Verlijmde massief houten bladen en panelen. Nu op voorraad: massief eiken gevingerlaste panelen.


Met deze brochure willen wij u een overzicht geven van de verlijmde panelen die leverbaar zijn.

Eiken doorgaande lamellen, een massief verlijmd paneel dat is opgebouwd uit vallend brede delen van ca. Gevingerlaste massief eiken panelen 11x. Houten werkbladen van rustiek eiken met vingerlas. Omdat vingerlas verlijmde panelen optimaal gebruik maken van het materiaal is de prijs doorgaans lager dan bij. Download hier de PDF prijslijst.


Meubelpaneel eiken gefineerd Meer informatie. Omschrijving: massief verlijmde eiken panelen , onbehandeld met een natuurlijke variëteit in kleur. Alle Panelen in en rond het huis. De panelen hebben een uitstekende bewerkbaarhei.


Geheel geschaafd en klaar voor gebruik. Bekijk de voorraad in de shop. Op zoek naar verlijmde poten van het houtsoort Europees Eiken ? Die kunnen wij u aanbieden.


Eiken houten panelen doorgaande lamellen en gevingerlast in verschillende diktes. Timmerpanelen zijn massief houten panelen en bestaan uit smalle latten die, door verlijming in de fabriek,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts