donderdag 21 april 2016

Altrex 3 x 9

Koop uw ladders, steigers en meer online. Wij willen dat klanten nooit te veel betalen. Bekijk ons uitgebreide assortiment Altrex. Door de antraciet grijze coating is de ladder vuilafstotend en geeft het aluminium.


Coolblue: alles voor een glimlach.

Dan is een reformladder dé uitkomst. Altrex ladder All Round reform 3xtreden;. Resultaten van zoekmachines! De All Round reformladder is verkrijgbaar in een 2- en -delige uitvoering, in uiteenlopende lengtes tot wel 8. Voor elke klus een All Round.


Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Word jij onze nieuwe collega? Marktplaats kan daardoor minder goed werken.

Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Wil je een ladder niet alleen tegen een gevel kunnen gebruiken? Wat zijn de specificaties?


Het ladderprofiel in i-vorm maakt dat de ladder relatief licht in gewicht is en. Model reform-ladder, -delig. Te gebruiken als reformladder, opsteek(schuif)ladder en vrijstaand. Ladder voor de Doe-Het-Zelver.


Direct € 1- korting ontvangen? Maximale lengte uitgeschoven: 8. Nemaco verkoopt altrex trappen tegen erg zeer scherpe prijzen. Kijk snel op onze website voor meet informatie! Alle bekende merken Topkwaliteit De beste prijs!


Deze Heavy Duty ladder is. Reformladder Mstabbalk 3Xkelfort. Altijd extra voordelig en snel geleverd.

Uw specialist voor veilig werken! De Nevada is voorzien van slimme eigenschappen. De blauw gecoate Sirius ladder heeft een uniek ergonomisch kokerprofiel.


Extra hoge sport met breed horizontaal stavlak 36mm voor aangenaam stacomfort.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts