donderdag 21 april 2016

Steenstrips interieur

Maak kennis met het nieuwe Vandersanden en laat je inspireren op onze website. Voor 16:Besteld = Morgen in Huis. Eenvoudige montage - onderhoudsarm - Vraag nu een gratis monster aan!


Alle webshops via portaal. Het allergrootste assortiment in decoratieve steenstrips.

Bekijk de montage-instructie op onze website en bestel uw steenstrips snel én veilig online. Steenstrips verrijken uw interieur. Steeds meer mensen ontdekken onze steenstrips. De strips zijn te verkrijgen in natuursteen, keramisch, baksteen en kunststeen.


Wat zijn ook alweer steenstrips ? De breedte en lengte zijn afhankelijk van het. Ze waren even verbannen uit het interieur , maar steenstrips voor op de binnenwand zijn terug van weggeweest.

Geef je huis de ultieme loft look en. Je kan het als accent gebruiken. Architect Aleksandar Savikin uit Servië koos ook voor steenstrips in dit. Met de steenstrips heb je dus in een dag een mooi en nieuw interieur of een nieuwe sfeer in je tuin gemaakt.


Wilt u graag een authentieke, robuuste uitstraling creëren? Deze steenstrips zijn een compleet,. Dat kan vrij eenvoudig met de steenstrips van GAMMA. Kies voor deze exclusieve wandbekleding. Monte panel - PANEELVORM steenstrip toegepast in het interieur en exterieur.


De grootste vacaturesite voor de bouw. Onze experts staan dagelijks klaar om uw vragen te beantwoorden. Woon je in een nieuwbouwwoning maar wil je de keuken of een andere kamer in huis een retro karakter geven?


Zo gepiept met steenstrips met baksteenstructuur! Tegelijkertijd is Thomas bezig met een ander muurtje, waarbij hij steenstrips plakt. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA!

De verschijdenheid aan kleuren maakt het mogelijk een natuursteenstrip te vinden die in uw interieur past. We zijn een interieurbouwbedrijf dat interieurs ontwerpt, produceert en plaatst op locatie. Door middel van moderne 3D tekenprogramma’s en CNC.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts