maandag 25 april 2016

Kunstof opvulblokjes

Kunststof glasblokjes zijn onmisbaar om glas te zetten. Voorkomt dat het glas de sponning raakt. Diverse afmetingen blokjes verkrijgbaar op Glaswebwinkel. De maximale belasting van deze wiggen is ca. Uit voorraad leverbaar in klein en groot verpakking.


Wij bieden u een ruime keuze aan producten: kitten, lijmen, purschuimen en nog vele anderen. PontMeyer heeft een ruim assortiment voor uw vloer en of tegelwerk. Gemakkelijk online te bestellen in de webshop of in een van de PontMeyer vestigingen. Wij verkopen Gereedschap, IJzerwaren, Materieel, Hang- en Sluitwerk, Bevestigingsmateriaal en PBM artikelen.


De door jou ingevoerde gebruikersnaam en password werden niet herkend. Is dit de eerste keer op onze nieuwe webshop? Beglazingsblokjes van polypropyleen voor het stellen van glas in het kozijn. Te bestellen bij GlasStore.


We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Onze beglazingsblokjes worden vooral gebruikt voor het stellen en spatiëren. Glasdiscount levert beglazingsblokjes in diverse soorten en maten tegen scherpe tarieven. Veilig, snel en betrouwbaar.


Bruine kunststof platen of plexiglas. De producten zijn leverbaar in een beperkte voorraad dus op is op. Dit doen we met heel veel plezier en. Vulblokjes uit de category Installatiematerialen. Dit product wordt uitverkocht.


U heeft het maximale aantal voorraadproducten bereikt. Voor schuifdeursysteem of gevelbekleding. Plafondprofiel en afdekprofiel.


Combi stelplaten zijn ideaal voor het stellen van prefab bouwelementen. Door het unieke klik-systeem kun je de stelplaten stapelen tot elke gewenste hoogte! Do not delete this link Home.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts