vrijdag 1 april 2016

Metro tegel badkamer

Zelf je nieuwe badkamer ontwerpen? Ontwerp zelf je 3D badkamer direct online! Benieuwd wat je Droombadkamer kost? Bereken het met de Budgetplanner! Vol met Inspiratie en Tips!


Grote collectie tegels tegen een lage prijs.

Bekijk online het assortiment! Badkamer : tijdelijk tot Korting. Ontdek onze Scherpe Aanbiedingen! Wij leveren effen vloertegels,. Metro wandtegels zijn ideale tegels voor gebruik in de badkamer en keuken.


De metrotegels zijn zowel hitte- als waterbestendig en daarbij ook. De een heeft een heel oubollig idee wanneer ze aan metro tegels denken. Metro tegels badkamer , het kan nog steeds.

Hier is een wandtegel metro wit te zien met een afmeting van 10cm x 20cm. Deze tegel is per stuks verpakt en vult een oppervlakte van 1m². Ben je van plan om de muren van de badkamer te betegelen? En ben je op zoek naar wat inspiratie?


Wij zijn groot fan van metrotegels. Luxe tegels voor in de badkamer of keuken, of op andere plekken in het huis. Verschillende kleuren tegels , houtlook tegels , en andere patronen die een unieke sfeer. Keuze uit moderne en retro designs veelal uit voorraad leverbaar.


Geschikt voor alle ruimtes als badkamer , keuken en toilet. Wandtegel metro 10xwit glans koopt u eenvoudig online! Tegels in Huis altijd de goedkoopste.


Gratis ontwerp in onze showroom en deskundig advies. Ruim assortiment badkamer. Door de facet afwerking weerkaatst het licht speels op elke tegel en ogen de tegels steeds. Wil je de wanden in jouw keuken of badkamer.


Modern, klassiek, landelijk of trendy? Bij tegelhandel Tegeladvies. Welkom op de website van 123tegelprijs.

Bezoek onze showroom en vraag om advies! Lage prijzen en heel veel leuke aanbiedingen tegels. Op onze site staan de prijzen vermeld van mooie en bijzondere. Dé online shop om vloertegels, wandtegels en mozaïek tegels te bestellen voor bijvoorbeeld uw woonkamer, badkamer , keuken, toilet of garage.


Altijd De Laagste Prijzen. Bij Otto vind je de mooiste badkamers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts