donderdag 28 april 2016

Dictator deurvastzetter

Bespaar tot wel via kiesproduct. Shop nu alle klus artikelen online. Klus artikelen voor lage prijzen. Deuropvangers vangen dichtslaande deuren geruisloos op en houden deze stevig gesloten.


Lichtmetalen deurvastzetter met een slag van 1mm. RVS, aluminium, kunststof, rubber.

Flexibel te plaats zowel binnen als buiten. Dictator ZE-en deurvastzetter. Meer informatie Stuks STUKS 51. BTW 5 deurvastzetter. Het geeft ook rust en controle op een zomerse dag.


Ontdek de vele mogelijkheden. Deurvastzetters voorkomen dat uw huis beschadigt als gevolg vaneen klapperende deur. Wij hebben de keuze uit meer dan deurvastzetters.

Van eenvoudig deurklem met opvangoog voor een garagedeur tot een luxe magnetische deurvastzetter met voetklem. Alles voor de klus snel en gratis bezorgd! Verkrijgbaar in varianten.


DICTATOR deurvastzetter - ZE - grijs. Met het type ZE-16 waarmee een slag van 1mm te realiseren is. Zorgt ervoor dat de deuren, ook bij oneffen op zeer gladde vloeren, goed vaststaan door de verende constructie in de voet. Voor binnen- of buitengebruik. Aluminium huis met RVS geleidepen.


Merk: Wymefa Blauw verzinkt, liggend model met opvangoog en plaat voor muurbevestiging. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor dictafoons aanbied. Aantal Deurketting Catalogus p3★★★★★ ★★★★★.


Bekijk onze webshop voor ons uitgebreide assortiment! Vind een deurvastzetter online. Een zelfsluitende deur is in veel gevallen ideaal. Naarmate meer mensen een pand betreden, neemt de kans immers toe dat iemand de deur.


Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts