vrijdag 29 april 2016

Graveerstiften voor glas

Ontdek onze unieke collectie. Glasgraveerstiften met een uiterst harde graveerkop, gemaakt van diamantslijpsel. Ideaal voor het graveren in glas ! Shop bij De Kwast, de grootste Online Winkel voor Kunst en Hobby.


Scherpe Prijzen, Direct uit Voorraad Leverbaar en Lage Verzendkosten. Een precisie apparaat voor parallelboren, draadsnijden en frezen.

De pen is geschikt voor het graveren van glas ,. Diamant graveerstiften voor glasgraveren. Ook geschikt voor de elektrische glasgraveermachine. Deze website gebruikt cookies voor functie-,.


Altijd een leuk cadeau om te geven voor een verjaardag, jubileum of een geboorte. Vaak laat je dit dan doen e. De uitgeknipte stukken vormen de sjablonen voor het gekleurde of gebrandschilderde glas die dan met een glassnijder op maat worden gesneden. Wij maken glas een persoonlijk iets voor u. Op zoek naar een leuke gift ?

Eens iets anders geven dan een bloemetje ? Deze accessoire is los verkrijgbaar bij bol. Waar is het artikel voor geschikt? Wij zijn van mening dat een creatief project makkelijk en leuk zou moeten zijn voor iedereen. Lage en middelmatige snelheden werken het beste voor etsen van glas.


Door het hulpstuk met flexibele as nr. Het is persoonlijk, origineel maar. Raadpleeg onze specialisten voor persoonlijk advies. Graveertoestel voor metaal, kunststof en glas.


Geleverd inclusief diamanten graveerstiften. Vind graveer gereedschap op Marktplaats. Ga verder door te kiezen voor Proxxon Modelbouw, Hegner Machines, Tormek Slijpmachine of Proxxon Industrial.


Al meer dan jaar ervaring in topkwaliteit. Voor iedereen een voordeel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts