maandag 4 april 2016

Zoldertrap altrex

Koop uw ladders, steigers en meer online. Voor 18u bestel morgen in huis! Word jij onze nieuwe collega? Zoldertrap bestel je in onze webshop. In diverse merken verkrijgbaar!


Op zoek naar een zoldertrap ? Een complete vlizotrap met antislip treden. Daarmee sta je stevig en veilig. Een luxe uitgevoerde vlizotrap met antislip treden. De treden van deze zoldertrap zijn voorzien van antislip-profiel en met de standaard meegeleverde veiligheidsleuning sta je. Is een onderdeel toch aan vervanging toe?


Bekijk de hele onderdelenlijst online. Wij leveren snel en voordelig. Boven €2gratis bezorgd. Heb je een kleine zolder of een gang met weinig plek voor een vaste trap? In de onderstaande tabel kunt u klikken op het artikel nummer van het gewenste onderdeel en dan komt u meteen bij het gewenste artikel artikelen staan ook onderaan.


Deze praktische, compacte. Bespaar tot wel via kiesproduct. Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Eenvoudig te monteren 3-delige grenenhouten zoldertrap.


Volledig voorgemonteer inclusief luik. Traptreden x 3mm, met antislipprofiel. Gebruikt u de zolder of vliering als bergruimte, dan is een inklapbare zoldertrap een uitkomst. Altrex zoldertrap prijzen vergelijken.


Kijk nu op onze gloednieuwe webshop! Shop direct treden Huishoudtrappen online. Beslist de laagste prijzen. De grenenhouten zoldertrap is namelijk volledig voor-gemonteerd.


Levertijd: Op werkdagen voor 20. Alleen gerelateerde resultaten gevonden. Ladders,trappen, zoldertrappen ,rolsteigers bij ons vindt u alles. Korte levertij prijs incl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts