woensdag 6 april 2016

Hor binnendraaiend raam

Houdt tot wel van de Pollen buiten en is Volledig Ademend. Deskundig Advies voor Allergiezorg. Luchtreinigers met Hoge Korting! Neem dan gerust eens Contact op! Wilt u meer weten of advies nodig?

Mooie producten op grote prijzen met gratis verzending! Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Welke hor is geschikt voor mijn raam ? Hor voor een naar binnendraaiend raam.


Heeft u thuis naar binnendraaiende ramen? Dan is het erg makkelijk om er een raamhor voor te plaatsen! Een inzethor is een ideale hor voor ramen die naar binnen opendraaien en kunnen kiepen.


De hor blijft gewoon zitten of het raam nu open of dicht is. Bepaal voor welk type raam of deur je een hor zoekt. Met de tekeningen zie je eenvoudig voor welke toepassing het hor geschikt is. Bekijk de voorbeelden en kies het. Alle oplossingen geschikt voor een hor in een naar binnendraaiend raam.


We hebben sinds kort kunststof kozijnen en de draai-kiepramen gaan naar binnen open. Er konden wel speciale horren meebesteld worden, maar die waren €10- per stuk. Bestel uw raam inklemhor op maat eenvoudig via onze configurator.


Makkelijke inzethor voor naar binnendraaiende ramen. Een insectenhor is het meest geschikt voor een draai-kiepraam van kunststof of hout. Een raam - hor besteld die keurig in goede staat en kwaliteit snel werd geleverd. Echter deze bleek niet te passen in het raam. Wanneer u een naar binnendraaiend raam hebt,.


In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!

Scharnierende vaste horren kun je op deze manier bevestigen, zodat je het raam kunt openen en de hor daarna weer dicht kunt doen. Inzethorren Deze zijn de meest praktische en subtiele oplossingen voor uw draai-kiepraam of naar binnendraaiend raam van hout of kunststof. Maak eenvoudig uw keuze voor een hor. Vrijwel iedere raam - en deursituatie is geschikt voor het plaatsen van een hor.


Maak uw keuze voor een raam of een deur. Wat kost een Hamstra hor voor een raam of deur? De totale kosten die u betaalt voor Hamstra producten worden bepaald door het gekozen type horsysteem, de benodigde. Met een inzethor kunt u zorgeloos ventileren. De horren kunnen blijven zitten in uw kozijn terwijl het raam gewoon bedienbaar blijft.


Speciaal voor draaikiepramen hebben wij de inzethor. Je kunt de hor in het kozijn klemmen zonder schroeven en dan nog steeds het raam bedienen. Een échte Unilux raamhor Unilux raamhorren kunnen altijd gerepareerd worden en dat verlengd de levensduur. Montage van een hor voor raam is soms mogelijk op-de-dag.


Sponningmaat mm voor ramen en deuren van mm dik = max.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts