vrijdag 15 april 2016

Pir schuimplaat

Het is een hardschuim isolatieplaat, 2-zijdig voorzien van alucraft, alu. Hier ontdek je de voor- en nadelen en de prijs van dit isolatiemateriaal. PIR of polyisocyanuraat is een kunststof die specifiek voor isolatie wordt gemaakt. PIR isolatieplaten kunnen op vele manieren toegepast worden bij isolatiewerken. Zou je PIR schuimplaten kunnen polyesteren?


Het lijkt me wel handig materiaal om een filter van te maken.

Lijkt me ook degelijk, zelfde idee als. PUR en PIR zijn ideaal om je woning mee te isoleren. Het kan veilig worden toegepast. Kies voor een gecertificeerd bedrijf via Houhetwarm! PIR is een afkorting van polyisocyanuraat.


Op dit moment hebben we een ruime voorraad met verschillende maten van Unilin, Kooltherm, PIR OSB e. Wil je de PIR platen direct in huis hebben? Reserveer je artikelen dan direct online en haal de producten af bij jouw HORNBACH vestiging. Bekijk, vergelijk en koop dakisolatie, geluidsisolatie, vloerisolatie en isolatieplaten.

Wij leveren aan zowel zakelijke klanten als particulieren. Snel en voordelig isolatieplaten en overige isolatiemateriaal bestellen. Breed assortiment en ruime voorraad. De laatste jaren is PIR -dakisolatie opnieuw erg populair voor het isoleren van de zolder, hellende daken en zelfs het plat dak.


Vind hier prijzen en info. Polyisocyanuraat, ook wel PIR genoem is hard kunststofschuim dat hoofdzakelijk gebruikt wordt voor warmte-isolatie. Voor deze toepassing heeft het betere. Hier kom je alles te weten over de soorten PUR-dakisolatie.


De dikte van PUR-isolatieschuim, de isolatiewaarde van PUR-dakisolatieplaten en zoveel meer. Het biedt een grote brandveiligheid en is goed beloopbaar. Polyisocyanuraat ook wel PIR genoemd is een harde kunstofschuim en wordt hoofdzakelijk gebruikt voor warmte-isolatie. Isolatie voor alle toepassingen.


POLYETHER-POLYOL wordt normaal. Ik wil zelf de buitengevel (steens met klamp meter hoog, gepleisterd en in goede staat)aan de buitenkant isoleren en stucen. Niet met EPS maar met Resol of met PIR.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts