vrijdag 10 april 2015

Aluminium trapneusprofiel

Trapneusprofiel , gemaakt van hoogwaardig aluminium , voorzien van glow-in-the-dark-stroken. Met dit profiel worden traptreden ook in het donker zichtbaar, waardoor. CanDo trap renovatie vinyl kenmerkt zich o. Dit is niet alleen mooi omdat er geen naden zijn, maar ook.


Het trapneusprofiel van Vinyl is een aluminium profiel dat veelzijdig toepasbaar is. Zeer handig bij traprenovatie.

Er zitten trapneusprofielen in één verpakking. om prijzen te zien. Trapneuzen Maak uw trap veilig met Storax antislip trapneuzen. Het leveringsprogramma bestaat uit kunststof, aluminium en messing trapneuzen met een antislip inlage. Eenvoudig online bestellen. Trapprofielen zijn dé oplossing voor het beschermen van uw trap tegen beschadigingen.


Direct leverbaar Herstel filters. Aluminium brute Overig Aluminium lumi Levertijd.

De grootste collectie trapneuzen, vindt voor elke situatie en elk budget een geschikte trapneus. Voor het opknappen van een trap ben ik op zoek naar trapneusprofiel. Anti-Slip trapneuzen voor intensief loopverkeer.


Speciaal voor trappen die met PVC of vinyl van tot mm dikte bekleed worden. Het aluminium profiel is tweezijdig te bekleden. Aan wensenlijst toevoegen Uit wensenlijst verwijderen. Geeft je trap een decoratieve en functionele trapneus.


De aluminium trapneus wordt voor op de neus van de bestaande trede geschroefd. PVC infrais profiel wit BxH= 12x18mm. Vlak aluminium profiel voorzien van glow-in-the-dark-stroken, waardoor deze ook in het donker goed zichtbaar is. Forinn heeft trapprofielen in alle denkbare afmetingen en afwerkingen. Een aluminium led profiel is de perfecte afwerking voor uw led strips.


Bekijk nu de trapprofielen bij Forinn! HET LED HUIS heeft de grootste collectie aluminium led profielen van Nederland. Wie weet waar ik een dergelijke aluminium strip (zie foto) kan kopen voor op de trap?


Trapkant, Profiel voor op de trap. Ook wel bekend onder naam trapneuzen.

Verkrijgbaar in diverse kleuren: Zwart, Terra-Cotta, Bruin, Ivoor, Okergeel of Grijs. Hieronder vind u onze standaard voorraad trapneus-profielen. Afwijkende maten op aanvraag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts