donderdag 2 april 2015

Plafondclip

Plafondclip mm metaal wit. Breedte mm Materiaal: metaal wit Meer info. Metalen plafondclip voor point of sales presentaties, per 1stuks. De Plaka-dBreak Iso plafondclip is een ophangelement voor het akoestisch ontkoppelen van een vrij hangend plafond met gipsplaten.


Door licht in de ‘vis’ te knijpen buigt de staart uit elkaar en kunt u de clip om het profiel van.

De plafond clip is uitermate geschikt voor het ophangen. Zie onze website voor de mogelijkheden. Vraag meer informatie over dit product Actuele status : Voorradig , direct leverbaar € 2ex. Administratiekosten van € voor bestellingen onder € 500. Verzendkost van € 1voor bestellingen onder € 275.


Voorbeeld van een plafondclip (caddy clip met oog) aan het systeemplafond. Zoekt u een metalen plafondclip mm?

Onze plafondclips zijn in ook in andere kleuren en materialen beschikbaar. Bekijk ons assortiment nu! Verticale plafondknop in neutrale kunststof voor vals plafond. Zeer eenvoudige montage met de plafondclip. Let op de bestelhoeveelheid is aangepast.


Dit is gedaan in verband met de verpakkingseenheid en de. Hallo, ik heb hier een lamellenrail waar een paar hardplastic clips waar de lamellen aan opgehangen worden, stuk zijn (afgebroken). Montagebevestiging plisségordijnen - plafondclip. De naam van deze montagesteun zegt het al.


Draai de plafondclip ( caddy clips met oog ) over de richel van uw systeemplafond en u kunt er iets aan ophangen. Zo kan u uw reclame uitingen. De rail hangt nu strak tegen het plafond. Glazenwasser functie, waardoor de lamellen weg te schuiven zijn. Montageinstructies Plissés.


Deze plafondclips zijn makkelijk bij het ophangen van schilderij, poster. Koop bij de fabriek en bespaar tot wel !

Wij produceren alle soorten zonwering, waaronder jaloezieën en rolgordijnen, in onze fabriek voor u op maat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts