dinsdag 28 april 2015

Het parkethuis hilversum

Parkethuys is al decennia lang een begrip in Hilversum en verder in het Gooi. Speciaalzaak in parketvloeren en andere houten vloeren, zoals duoplankvloeren en. Ook voor Traprenovaties zijn wij het juiste adres. Juist bij het aanbrengen van een traditionele houten vloer is de expertise van. Kom maar kijken in onze winkel aan de Gijsbrecht van Amstelstraat 1in Hilversum.


Dit doen wij om de functionaliteiten op deze website mogelijk te maken, om inzicht te verkrijgen in het bezoekersgedrag,.

Door verder gebruik te maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies voor. Allertz Parketrestauratie is een klein familiebedrijf, waar vakmanschap nog hoog in het vaandel staat. Geachte klant, Bij deze wilde ik u laten weten dat het Parkethuys ’t oude ambacht is verhuist naar een nieuwe locatie namelijk aan de Westelijke. Kwaliteit en duurzaamheid zijn van groot belang en de keuze is enorm.


Gooisch Vloerenhuys Eemnes adviseert u graag in het kiezen van de juiste vloer. U bent van harte welkom in onze uitgebreide showroom van ruim 6m². Ook de doe- het -zelver is hier aan het juiste adres.


Onze medewerkers staan graag.

Ik ben gespecialiseerd in het. Vul het contactformulier in voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek. Theo van Epen is een begrip in het Gooi. Voor mooie parketvloeren, onderhoud en renovatie, bent u bij ons aan het juiste adres.


Met onze nieuwe webshop is het nu mogelijk om via computer, tablet en mobiel bij Parket Tree producten te bestellen. In het herkenbare en gemakkelijk te bereiken pand van het Houten Vloeren Paleis kunnen wij u ons bijzonder samengestelde assortiment sfeervol presenteren. Kwaliteit in aanbod en service staat hoog in het vaandel en dus onderscheidt.


Holland Parket is de vloerenspecialist van midden-Nederland met vestigingen in Ede, Bussum en Amersfoort. Met een ruim assortiment van meer dan 2. Bekijk hieronder ons productenoverzicht, klik op de afbeelding voor meer informatie over het product. In het laatste geval heeft u niet de specifieke uitstraling van kurk, maar wel alle voordelen van het product.


HILVERSUM FineStone Designfloors Druten Flowing Art HOOGERHEIDE. TILBURG Herraets Woonplein HORST Het Parkethuis Gennep JM Vloeren Leiderdorp. Het Parkethof Het Parkethuis Het Stoffeerhuis Het Vloerenarsenaal Heuvelrug Parket HG Stoffering. Binnen de branche komen we steeds meer parketteurs tegen, die zich als eenmansbedrijfje specialiseren op het leggen. Veel grotere parketwinkels maken graag.


We doen het voor u, met top service!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts