donderdag 30 april 2015

Dressoir van steigerhout

Ruim assortiment dressoir steigerhout. Shop direct online op beslist. Kasten voor lage prijzen online. Bekijk hier trendy kasten voor jouw interieur.


Alles voor uw woonkamer bij woonwarenhuis OTTO!

Voor 23:bestel is morgen thuis! Robuuste kasten van steigerhout op maat gemaakt. Exclusieve nieuwe serie voor het komend najaar. Steigerhouten dressoirs zijn een aanwinst voor je kamer. Je kunt kiezen uit meerdere modellen, dus voor ieder interieur een mooi dressoir.


Prijs is inclusief BTW Gratis Blackwash, Greywash, Brownwash of Whitewash Combinatie van washes ook mogelijk Standaard komen er houten deuren op het dressoir ,wij. Alle dressoirs worden van. Vanaf €34-Levertijd 2-weken ruim losse spullen eenvoudig op in een handgemaakt dressoir.

Dressoirs van steigerhout , maatwerk! Onze steigerhouten dressoirs zijn. Door de versteklijst aan de voorzijde van het dressoir behoort hij in de woonserie 'Milan'. Een dressoir is ook is ideaal te gebruiken als salontafel, bijzettafel en voor. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Bestel direct jouw dressoir steigerhout op beslist. Let op standaard met twee deurtjes en lades , afbeelding met zes lades heeft een meerprijs) Deze is ook. Kijk snel in onze webwinkel.


U kiest het model, de houtsoort en eventuele behandeling, wij regelen de rest. Prijzen vanaf € 37incl. Verschillende steigerhouten dressoirs, alle dressoir opmaat gemaakt. Strak dressoir Bas gemaakt van steigerhout. Ideaal voor in de woonkamer.


Steigermeubelen op maat gemaakt door VanSloophout. Het steigerhout dressoir heeft lade van verschillende formaten. Het bouwpakket bestaat uit op maat gezaagd steigerhout , schroeven.

Zelf een dressoir maken van steigerhout ? Maak nu zelf een steigerhouten dressoir met een stap voor stap bouwtekening voor een dressoir ! Een chique en strakke dressoirkast van steigerhout met veel opbergruimte. De laden en deuren zijn voorzien van houten handgrepen. Het dressoir is geheel naar wens aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts