dinsdag 14 april 2015

Haccp wandpanelen

Geluidsdempen snel in huis en al vanaf € 101. Snel een offerte ontvangen? Specialist in de agrarische sector! Alle Soorten Vikan Artikelen Voordelig Online. Bestel Vandaag met Hoge Korting!

De oplossing voor een Hygiënische ruimte. De plaat heeft een unieke versmolten. Ideaal voor uw vernieuwing! Laat je inspireren door OTTO. Ontdek nu het woonwarenhuis!


Sentho specialist in hygienische afbouwprojecten levert en realiseert projecten met kunststof sandwichpanelen. Wil je een hygiënisch wand- en plafondsysteem,.

De wandpanelen komen in twee verschillende merken:. Glasbord hygienische wandpanelen voor. Warenwetregeling Hygiene van Levensmiddelen en de HACCP. Eenvoudig te reinigen wanden en plafonds dragen in grote mate bij aan de hygiënische werkomgeving die zo belangrijk is voor.


Duurzaam, flexibel, geen ruimte verlies, maximale hygiëne, onderhoudsarm, slagvast, thermisch stabiel, water en vuil afstoten bacterie- en schimmelwerend. Wonderboard panelen worden hoofdzakelijk toegepast in ruimten waaraan hoge. Plankett wandpanelen worden aanbevolen door de Noorse Astma en Allergie Associatie.


Showing all Add to Wishlist. Meer weten over plafondpanelen en wandpanelen in kunststof of watervaste vloeren voor badkamers en keuken? HACCP Handboek: Door Totaal Hygiëne B. Nuance Wandpanelen voor in de badkamer. Snelle en eenvoudige plaatsing.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Wand en plafondafwerkingen. Verder vindt u in ons assortiment een speciaal sandwichpaneel voor. Kunststof wandpanelen en plafondbekleding zijn er in.

Cleanpanel: de beste oplossing voor nieuwbouw of renovatie van uw carwash Steeds vaker worden autowasstraten voorzien van het supergladde Cleanpanel wandpaneel. Een slim alternatief voor gipsplaten. Ook schilderen of stucen is niet langer nodig, met kant en klare Agnes One-Step wandpanelen en plafondplaten! Is een gekende oplossing in de (industriële)voedingsnijverheid.


Zeker als je naar grotere bedrijven gaan die ook BRC. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment Achterwanden. Jij bepaalt hoe je betaalt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts