woensdag 8 april 2015

Logen hout

Hout : tijdelijk Korting. Scherpe Acties op Veel Producten. Bekijk nu de laatste GAMMA Folder. Laagste Prijs van Nederland! De logerij voor een nieuw interieur.


Ook zo toe aan vernieuwing in huis?

Droomt u van een nieuw interieur zonder hoge kosten? Denk dan eens aan lak en verf. Nadelen van meubels logen. Omdat het hout door en door nat wordt, is er een kans dat eventuele houtverbindingen loslaten. De beste manier om verf te verwijderen van houten meubels is door te logen.


Dit werkt ook uitstekend voor een vloer of een deur. Ik heb hier een paar prachtige stukken eiken die ik graag zou willen logen. Over chemicalien beschik ik volop, gezien ons bedrijf.


Bij alles laten logen kunt u terecht voor het logen van uw grote deuren,.

Verf, lak of een beits laag wordt door een ecologisch produkt van het hout ,. Zelf hout logen met verschillende houtloog producten of houtzeep. Oude eiken vloeren opknappen met antiekloog, waterstof peroxide en oxaalzuur. Houtzeep leent zich goed voor de behandeling van binnenmeubelen en houten vloeren. Het hout bleekt door de zeepoplossing en krijgt en heel mooie tint. Budget efficiënt een nieuwe look Logerij Nootdorp biedt u de mogelijkheid tegen een zeer aantrekkelijk tarief het gevoel van een nieuwe huiskamer te ervaren.


Ontdek onze Nieuwste Aanbiedingen! Diverse producten om houtwerk te logen en te bleken vind u hier op deze pagina. Meubelen logen bij Wittenberg: Hoge kwaliteit logen ! Meubels logen is het verwijderen van verf, beits of lak zonder druk op het hout uit te oefenen. Het logen van een houten vloer is een bewerking waardoor de houten vloer donkerder word.


Het meubel wordt in een bad met loog ontdaan van de verf. Logen van deuren en meubels. Bewerking: Deze houtsoorten worden gedompeld in een dompelbad zodanig dat de verf oplost en het hout niet beschadigt word.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts