woensdag 29 april 2015

Schuifdeur pakket

Mooie producten op grote prijzen met gratis verzending! Schuifdeur bestel je in onze webshop. In diverse merken verkrijgbaar!


StoreMax schuifdeur pakket t. Heb je een bredere deur of wil je een tweede deur toevoegen? Dan kan het schuifdeur tweede deur pakket uitkomst bieden!

Stel zelf je paneeldeur samen, zodat je schuifdeurkast perfect bij jouw woonstijl past! Stel je eigen schuifdeur accessoires pakket samen! Je hebt de keuze uit handvaten, een komgreep of een slot in onze webwinkel!


Alle benodigdheden voor één schuifdeur in é. Skantrae slimserie hang en sluitwerk pakket Pakketcode: HSP520SSL Hang- en sluitwerkpakket 5exclusief voor SlimSeries deuren, bestaande uit: Deurkom Recta Mat. Wat je in ons 2e deur pakket aantreft is alles wat je nodig hebt om een 2e deur aan rail te hangen. Klassieke en moderne schuifdeursystemen voor elke woonruimte toepasbaar.


Of u nu een rustieke boeren schuifdeur zoekt of een industriële stalen deur met glas. In een handomdraai bij u geleverd.

Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Dit set bestaat uit afstandbussen! De standaard afstandhouders die bij de schuifdeursystemen zijn 34mm lang, hiermee kun je een deur tot 6cm ophangen We hebben ook. Wilt u een tweede deur aan een rail hangen dan is dit mogelijk door dit 2e deur pakket aan te schaffen. Kant-en-klaar pakket voor een deurpost waarmee een inbouwframe voor een enkele schuifdeur kan worden afgewerkt, uitgevoerd in MDF met een blank Tanganyika fineer.


U kunt het systeem ook gebruiken om dubbele schuifdeur aan te hangen! Wil je de deur kunnen afsluiten voor je privacy? Kies dan voor het slot uit het schuifdeur accessoires pakket.


Een schuifdeur is ook op een originele manier te gebruiken als scheidingsdeur tussen twee ruimtes. Door de mogelijkheid om een zware deur te. Wilt u twee smallere schuifdeuren ophangen? Tweede deur pakket Square. Dan is dit tweede deur pakket Square een uitstekende oplossing.


Dit tweede deur pakket sluit. Vind schuifdeur rail op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts