donderdag 9 april 2015

Spray tan houten

Spray Tan Houten , Nieuwegein. Wij werken ook in de omgeving:. Piazza Sports is dé sportschool in Houten. Start met fitness en groepsfitness met een Gratis Proefweek.


Een bruine huid binnen minuten zonder schadelijke gevolgen voor de huid.

Niet meer uren zonnen en verbranden, u kunt nu binnen minuten een mooie bruin getinte huid creëren! Cronenborgh Creations, de kapsalon in Houten voor een precisie coiffure, een catwalktrend of een klassiek kapsel. We houden allemaal wel van een lekker kleurtje en we liggen graag in de zon of onder de zonnebank, maar.


Een spray tan is ideaal als je voor dat ene belangrijke feestje of event een mooi, bruin kleurtje wil hebben. Er worden verschillende tarieven gerekend voor het gehele lichaam, alleen boven lichaam of benen. Ik krijg advies om voor een medium gradatie spray - tan met een triple bronzer te gaan en kies het kokos geurtje om alvast in de vakantiestemming te komen.


Vind spray tan op Marktplaats. Het is een snelle en veilige manier om in een paar minuten tijd een prachtige egale bruine.

Ben jij op zoek naar een spray tan salon in de provincie Friesland? Kijk dan hieronder voor een volledig overzicht van alle spray tan salons in Friesland! Snel en gezond bruin worden zonder zon?


Tanstreet is de distributeur van Sienna-X spray tan zelfbruiner. Ook salons kopen hun tanning sprays bij Tanstreet. Ik heb deze spray tan aangeschaft voor een bruiloft, het resultaat was super!


Voor iedereen een voordeel. Makkelijk in gebruik, geeft mooie bruine kleur zonder strepen. Indien je meer informatie wenst sta ik je ook altijd graag te woord. Vragen die je hebt maar niet benoemd zijn? Heb je vragen die je niet kan terugvinden of wil je extra informatie?


Body-Life Massages Houten. Ik help je graag met een mooie bruine tint in slechts minuten! Direct een mooie bronze huidskleur, ideaal voor bruiloften.


Hoe lang blijft mijn kleur mooi na een spray tan ? De bruine kleur kun je ongeveer tot dagen behouden, wanneer je deze goed verzorgt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts