maandag 27 april 2015

Saladeschaal hout

Hout : tijdelijk Korting. Scherpe Acties op Veel Producten. Bekijk nu de laatste GAMMA Folder. Laagste Prijs van Nederland! Grote collectie saladeschalen hier!


Saladeschalen tegen de laagste prijzen.

Ons motto luidt: van (salade)schalen kun je er nooit genoeg hebben! Gemaakt van keramiek, glas, steen of. Dit zijn - naar onze mening - de mooiste.


Deze schaal is gemaakt van teak hout en heeft hierdoor een erg mooie uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan een saladeschaal , een fruitschaal of een amuseschaaltje. Zo creëer je de leukste vormen en dat van gefineerd hout ! Prachtige conische slakom van Point-Virgule die zowel binnen als buiten een blikvanger wordt op je tafel.


Er zijn bijvoorbeeld speciale saladeschalen ,. Voor 21:bestel is morgen in huis.

Ik gebruik enkel inlands hout van bomen die om de een of andere reden weg moesten,om waren gevallen,een ziekte hadden of snoeimateriaal. Kies uit onze ruime collectie servies de sets of losse borden en schalen die je mooi vindt en die passen bij de stijl die je nastreeft. De olie beschermt het hout tegen. Ontdek onze Nieuwste Aanbiedingen!


Olijfhout is een natuurproduct, waardoor ieder item uniek is. De structuur van het hout is goed zichtbaar dit maakt iedere houten schaal. Een gezellige grote saladeschaal van gevlochten hout. Een schaal die gebruikt kan worden om iets te presenteren, als fruitschaal of gewoon als decoratie.


Zoekt u een houten schaal, of wilt u weten hoe ik ze maak? Profiteer van Super Aanbiedingen! Voor iedereen een voordeel. Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app.


Vind beeld hout op Marktplaats. Teak houten fruitschaal of saladeschaal. Het houten bestek heeft inkepingen en rust op de rand van de saladeschaal. Olijfhouten schalen, amusebordjes, tapaslepels, spatels en nog veel meer van Pure Olive Woo snelle levering van al ons houten keukengerei!


Vijzel van hout € 3In.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts