maandag 20 april 2015

Houthandel hardhout

Azobé, Meranto, Bankirai en veel meer. Lees hier welk houtsoort je nodig hebt. Wij bezorgen ook in uw buurt. Azobé ( hardhout ) is een bijzonder harde, zeer duurzame houtsoort.


Azobé heeft een paarsbruine kleur en is afkomstig van de boom Lophira alata Banks ex Gaertn. Tuinhout en constructiehout: planken, balken en palen in hardhout , eiken, douglas en houtcomposiet.

RTT heeft er voor gekozen om een zeer beperkt aanbod hardhout in haar assortiment op te nemen. Uiteraard zijn alle afmetingen van het hardhout uit het Woodvision. Bekijk ons complete hardhout assortiment.


Wij verkopen hardhouten planken, balken, vlonderplanken, palen, steenschotten. Tropisch hardhout wordt verwerkt in een veel van onze producten. Denk aan bergingen, vlonders, pergolas, tuinschermen, poorten.


Het wordt reeds jaar en dag. Zeer uitgebreid assortiment in houtmateriaal en plaatmateriaal. Hardhout bestel je in onze webshop.

Mogen wij ons allereerst even aan u voorstellen. Wij zijn een echt familiebedrijf dat al drie generaties bestaat. We leveren aan Hoveniers, Boomkwekers, Aannemers. Groot aanbod hardhout , geimpregneerd en Lariks Douglas. Tevens snelle bezorging in heel Vlaanderen.


Houthandel Gadero levert topkwaliteit Tuinhout. Bezorging Nederland en België. Helaas staan nog lang niet alle producten die we hebben op de website, zoekt u iets wat er niet tussen staat?


Neem gerust contact met ons op! Binnen tot werkdagen (gratis) thuisbezorgd in Amersfoort. Het adres voor blokhutten, tuinhout en speelhuisjes. Kozijnen worden op maat gemaakt en kunnen.


Onze hardhouten planken zijn gegarandeerd van A-kwaliteit waardoor u verzekerd bent van een lange levensduur. Onze categorieen Bezoek ook onze winkel. Wij adviseren u graag over ons complete aanbod.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts